Δημοσιογράφος παρενοχλήθηκε σεξουαλικά σε live μετάδοση από φίλαθλο της Φνοίίίεεείοίί

Ευρύτατη καταδίκη, τόσο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όσο και από τον ώώρο της πολιτικής, προκάλε παρενόχληση Ιταλίδας δημοσιογράφου από φίλαθλο της Φιορεντίνα, την στιγμή που πραγματοποιούσε ζωντανή μετάδοση. Το συμβάν έλαβε χώρα μετά την λήξη του αγώνα Έμπολι-Φιορεντίνα. Το θύμα της παρενόχλησης, η δημοσιογράφος Γκρέτα Μπεκάλια, εργάζεται σε τοπική τηλεόραση της Τοσκάνης. Ο υπεύθυνος της απαράδεκτης αυτής πράξης, της άγγιξε τα οπίσθια ενώ η ίδια ήταν συνδεδεμένη και συνομιλούσε με τον παρουσιαστή της εκπομπή. “Δεν μπορείς να κάνεις αυτό”, είπε η νεαρή Δημοσιογράφος, αλλά ο παρουσιαστής προσμάθησε ος ειο μοσιογράφος.

Χάρη Στις κάμερες ασφαλείας, αλλά και στις λψψεις του συγκεκριμένου καναλιού, τις τελευταίες ρη ρεκ ταυτότητα του δράστη και η δημοσιογράφος έκανε γνωστό ότι θα καταθέσει μήνυση.

Χιλιάδες χρήστες του διαδικτύου εξέφρασαν την αλληλεγύη τους στην αθλητική συντάκτρια και στιγμάτισαν το απαράδεκτο γεγονός. Την υποστήριξή τους θέλησαν να κάνουν σαφή, παράλληλα, ο πρόεδρος της ιληλ΂, υληλ΂ Ρομπέρτο ​​​​Φίκοκαι η πρόεδρος της Γερουσίας, Ελιζαμπέτα Καζελάτι.



Οι Ιταλοί σχολιαστές, τέλος, υπογραμμίζουν ότι είναι απαράδεκτο όλα αυτά να συνεχίζουν να συμβαίνουν και λίγες ημέρες μετά την διεθνή ημέρα αφιερωμένη στην καταπολέμηση της βίας σε βάρος των γυναικών. Σαν να υπάρχει δηλαδή μια μερίδα της κοινωνίας η οποία είναι εντελώς αδιάφορη Σε κάθε μήνυμα ευαισθητοποίησης και προώθησης μιας στοιχειώδους, πολιτισμένης συμπεριφοράς.

Ειδήσεις σήμερα:

Ο Ε Ερντογάν λέει πως δεν θα υποστηρίξει ποτέ αυξήσεις επιτοκίων

Πέντε χρόνια θα χιαιτηθούν για το πρόγραμα των f-35 από την στιγμή της παραγγελίας των realizzato in USA μανχητικ

«Ήταν παλικάρι, Δεν αντιμετώπιζε προβλήματα, λέει συγγενής του 48χρονου ανεμβολίαστου που πέθανου ποθθανουροκκ

Ακολουθήστε το protothema.gr su Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες τιδήσεις από την ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουνουουμβαίνουν, στgr prothema.

READ  Abitanti Mantinada di Themina a Kyriakos Mitsotakis

Lascia un commento

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *