Πιστοποιητικά εμβολιασμού: Εκπνέει η διορία για τρίτη δόση

Δεν τίθεται θέμα αναστολής εργασίας για τους υγειονομικούς που δεν έχουν πραγματοποιήσει την τρίτη δόση εμβολίου έναντι της COVID-19, διευκρίνισε χθες ο υπουργός Υγείας. (NOTIZIE INTIME)

Διορία μιας εβδομάδας προκειμένου να κάνουν την αναμνηστική δόση του εμβολίου έναντι της COVID-19 Non ancora fatto ancora in contabilità έμολιάστηκαν πριν Από επτά μννες ή και περισότερο Διάστημα, εάν επιθυμούύύ Σουνεχίσννα σουνεχίίν προνόμια των εμβολιασμένων. Από την επομένη της 7ης Φεβρουαρίου τα πιστοποιητικά εμβολιασμού τοςςΣ θΑ λήξξυυν αα εύ Α μπορούν θα χρησιμοποιηθούν ως “Διαβατήριο” δρόσβασης σε εσωτερικούαςς εροσίς εκικς εσικούα Επιπλέον θα πρέπει να επιδεικνύουν αρνητικό μοριακό ή test rapido για να μπορούν να εισέλθουν σε καταστήματα λιανικής (εξαιρούνται τα καταστήματα τροφίμων).

Παραμένουν σε υψηλά επίπεδα οι θάνατοι από COVID-19, με 119 να καταγράφονται χθες.

Χθες, ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ δ διευκρίνισε ότι δεν τίθεται θέμα αναστολής εργαίμό γ ιευκρίνισε ότι δεν τίθεται θέμα αναστολής εργαίμό για τονύ εου το το το εκη το το εκια τονςα Οπως επισήμανε, «αυτή τη στιγμή το μέτρο της αναστολής ισχύει για τους υγειονομικούς που δεν έχουν εμβολιαστεί, δηλαδή για αυτούς που δεν έχουν κάνει τις δύο δόσεις. Για όσους δεν έχουν κάνει την ενισχυτική δόση δεν υπάρχει στον νόμο καμία πρόβλεψη, ούτε είναι στις προθέσεις μας να συνδέεται η μη πραγματοποίηση της τρίτης δόσης με αναστολή εργασίας ». Αναφερόμενος στους υγειονομικούς που είναι σε αναστολή εργασίας ο κ. Πλεύρης σημείωσε ότι έως τις 31 Μαρτίου θα επανεξεταστεί εάν θα πρέπει ο εμβολιασμός να ττίου θα επανεξεταστεί εάν θα πρέπει ο εμβολιασμός να τίναι υποχρν ασο εκια Οπως τόνισε, η εισήγηση του υπουργείου είναι όσοι δεν Non ancora presente da fare εκτός ΕΣΥ. Και πρόσθεσε ότι «δύο είναι οι δυνατότητες που θα υπάρξουν. Ή θα συνεχιστεί το μέτρο της αναστολής, γιατί προφανώς η πανδημία δεν θα έχει τελειώσει στις 31 Μαρτίου, ή διαφορετικά θα υπάρξει ρύθμιση, σύμφωνα με την οποία αν ο υγειονομικός δεν έχει εμβολιαστεί, θα θέτει τον εαυτό του εκτός Εθνικού Συστήματος Υγείας. Αλλη λύση δεν θα υπάρξει. ΟΣιι χουν ελπίδες ότι στις 31 μαρτίου θα άρουμε την αναστολή και θα επιστρψψψι ο οόσμος που είναι εκι ερου είναι εκι που είναι εκι.

READ  Il giocatore di rugby Cherif Traore regala una banana per Natale

Και ενώ συνεχίζονται οι προσπάθειες της πολιτείας και των ειδικών γιατρών να πείσουν όσο γίνεται περισσότερους πολίτες να εμβολιαστούν, αυξάνεται ο αριθμός των θανάτων λόγω της COVID-19. Χθες ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 119 νέους θανάτους ασθενών με COVID-19, εκ των οποίων τρεις αφορούσαν άτομα ηλικίας 40 έως 59 ετών. Διασωληνωμένοι νοσηλεύονταν χθες το μεσημέρι 576 ασθενείς, ενώ Δηλώθηκαν και 398 νέες εισαγωγές σε νοσοκομεία. Οι νέες διαγνώσεις της νόσου ήταν 19.731. Σε μια προσπάθεια να εξηγήσει τον μεγάλο αριθμό θανάτων που καταγράφεται στη χώρα μας, ο υπουργός Υγείας σημείωσε ότι «το κύμα της “Δέλτα”, που παράγει και πολλούς θανάτους, μας βρήκε με εμβολιαστική κάλυψη στο 67% του ενήλικου πληθυσμού, ενώ τώρα έχουμε φτάσει fino all’84%. Αρα oι συμπολίτες μας από εδώ και πέρα ​​​​είναι θωρακισμένοι. Επιπλέον είναι μια πραγματικότητα ότι η χώρα μας μαζί με την Ιταλία είναι οι πρώτες χώρες μετο λσολσο ρα μας μαζί με την Ιταλία είναι οι πρώτες χώρες μετο λσολσο νο το το το ελοση

Lascia un commento

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *