Παραμυθένιο teaser για το animazione “Πινόκιο” του Γκιγιέρμο…

Με τη μορφή ενός animazione stop-motion και στοιχεία μιούζικαλ, πρόκειται να αποδώσει το γνθωστό μα μα “Πινόκιο” οσκαρικός σκηνοθέτης Γκιγιέρμο ντελ Τόρο (“Το Μονοπάτι των Χαμένων Ψυχών”, “Η Μορφή του Νερού”) για λογαριασμό του Netflix.

Στο λίγων Δευτερολέπτων πρώτο teaser που κυκλοφόρησε, βλέπουμε την ακρίδα κρίκετ με τη φωνή του Γιούαν ΜακΓκρέγκορ να μας καλωσορίζει στο σύμπαν του “Πινόκιο” και να μας προειδοποιεί πως μπορεί του “Πινόκιο” και να μας προειδοποιεί πως μπορεί να γνωρίζουμε τοναν αναι εο εο ια το εο εια Και δεν έχει άδικο στα αλήθεια.

Ο “πινόκιο” του ντελ τόρο τοποθετείται κατά τη της φασιστικής εξουσίας του μπενίτο μνουσολ, Δηλαδή στην Ιταλία της δεκαετίας του ’30, όταν η κούκλα του Τζεπέτο ζωντανεύει και ξεκινά να κάνει ένα σωρό σκανταλιές και τη φέρνουν ενάντια στο δημιουργό της. Μαζί με το Μεξικανό τη σκηνοθεσία συνυπογράφει ο βραβευμένος με Έμι Μαρκ Γκούσταφσον (“Pasqua di argilla”), ενώ τις φωνές τους χαρίζουν πρωτοκλασάτοι σταρ όπως oι: Ντέιβιντ μπράντλεϊ, τίλντα σουίτον, κριστόφ βαλτζ, φιν γουλφχαρντ, κέιτ μπλάνσετ, τζον τορτούρονον αναι.

Da “Πινόκιο” κάνει πρεμιέρα στο Netflix το Δεκέμβριο του 2022.

Δείτε το τρέιλερ το “Πινόκιο”:

READ  Coronavirus, un anno dopo - Yohan "Nazif", West non ha funzionato, OMS cerca risposte

Lascia un commento

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato.