Κοροναϊός: o ιανουάριος ο ονικότερος μννας από την αρχή της πανδημίας με 2.710 νεκρούς – ολέθριο το το το τε

Κοροναϊός: o ιανουάριος ο ονικότερος μννας από την αρχή της πανδημίας με 2.710 νεκρούς – ολέθριο το το το τε

«Ποδαρικό» με αρνητικό ρεκόρ στον αριθμό θανάτων κοροναϊού, κκανε το 2022, με τον ιανουνάριο να ποτε εοππονα το εοππονα το ε ε οπμ

Συγκεκριμένα, μετά και τη σημερινή ανακοίνωση του ΕΟΔΥ (119 νεκροί σε μια μόλις μέραινή ανακοίνωσο του ΕΟΔΥ (119 νεκροί σε μια μόλις μέρανα) 2.710 το το μήρωποι α το το το το το το το το τ Αριθμός που αντιστοιχεί σε 87 θανάτους ανά ημέρα.

Μάλιστα, ο Ιανουάριο πήρε τη … σκυτάλη του χειρότερου μήνα της πανδημίας από τον περασμένο Δεκέμβρι0, όπου η χώρα μας μέτρησε 2.633 θανάτους (ήτοι 85 ανά ημέρα).

“Link sponsorizzati”

Στην τρίτη θέση βρίσκεται ο περασμένος Νοέμβριος, με 2,219 νεκρούς (δηλαδρά 74 αά).

Τα παραπάνω συνθέτουν ένα ολέθριο τελευταίο τρίμηνο, στο οποίο καταγράφηκαν συνολικά 7,562 θάνατοι ασθενών με κοροναϊό, αριθμός που ισοδυναμεί με τον πληθυσμό … μίας πόλης.

Ωστόσο, σύμφωνα με τους επιστήμονες οι θάνατοι αναμένεται να αρχίσουν να μειώνονται τις επόμενες εβδομάδες, έτσι μπορούμε να ελπίζουμε πως ο Φεβρουάριος δεν θα σημειώσει νέο αρνητικό ρεκόρ …

Πώς τα πάει η Ελλάδα σε σχέση με την υπόλοιπη Ευρώπη…

Σύμφωνα με πρόσφατη έκθεση του Εθνικού Παρατηρητηρίου για την Covid, την οποία επικαλείται η iatronet.gr, από την αρχή της πανδημίας, η Ελλάδα έχει 2.148 θανάτους ανά εκατομμύριο πληθυσμού, κατέχοντας τη 13η θέση στην Ευρωπαϊκή Ένωση των 27 χωρών: ο μέσος ευρωπαϊκός αριθμός θανάτων είναι 2.092 ανά εκατομμύριο.

Ωστόσο, πρόκειται για παρατήρηση η οποία λέει μέρος της αλήθειας, καθώς η χώρα μας είχε πολύ καλή εικόνα στην πρώτη φάση της πανδημίας, εξασφαλίζοντας αριθμούς που ρίχνουν τον μέσο όρο.

READ  Partenza senza precedenti da Firenze nel 2024

Ο γιατρός – ερευνητής στις ΗΠΑ Γιώργος Παυλάκης, σχολίασε χαρακτηριστικά πως «η Ελλάδα ακόμα τα πάει καλύτερα από πολλούς Ευρωπαίους λόγω του ‘προτέρου εντίμου βίου’, δηλαδή λόγω της καλής πορείας στον πρώτο χρόνο της επιδημίας».

Ωστόσο, τους τελευταίους μήνες, εμφανίζει αρνητική εικόνα στους θανάτους, ανεβαίνοντας διαμηνχων διαμηνχων Ασν κη κη το ρωτντα κη το το το ροο

Αυξάνεται η θνητότητα

“Link sponsorizzati”

Σύμφωνα με τα στοιχεία του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Ελέγχου Παθήσεων (ECDC), την εβδομάδα 25 έως 31 Ιανουαρίου 2022, η Ελλάδα κατέχει την τρίτη υψηλότερη θέση σε θανάτους, με 61 απώλειες ανά εκατομμύριο.

Τη χειρότερη θέση έχει η βουλγαρία (85 θάνατοι ανά εκατομμύριο) και τη δεύτερη η κροατία (71 θάνατοι).

Ενδεικτικό της απόστασης είναι πως ώώρες της κεντρικής κεντρικής ευώώπης Non è ancora presente alcuna recensione. Ποούύ πιο χαμηλά είναι και ει ώώρες του ευρωπαϊκού νότου (11 η ισπανία, 26 η πορτογαλία και 27 η ιταλία).

Νέα Μέτρα: Τι άλλαξε από τη Δευτέρα

Ανάμεσα στα νέα μέτρα κατά του κορονοϊού σε εστίαση και διασκέδαση που τέθηκαν σε ισχύ από τις 06:00 σήμερα έως και τις 7 Φεβρουαρίου είναι η απελευθέρωση της μουσικής αλλά και του ωραρίου λειτουργίας που είναι και τα πιο σημαντικά.

Τα καταστήματα εστίασης και τα κέντρα διασκέδασης λειτουργούν:

  • αποκλειστικά για πλήρως εμβολιασμένους ή νοσήσαντες το τελευταίο τρίμηνο
  • μόνο για καθήμενους σε τραπζζια τως 6 άτομα, τηρουμένων των των προϋποθέσεων αποθυγής συνωστισού καν τού καν των καιων των καιων εκια

Κατά την είσοδό των πελατών, είναι υποχρεωτική η επίδειξη:

– πιστοποιητικού εμβολιασμού ή

– πιστοποιητικού νόσησης

  • Είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας, Από μο προσωπικό, καθώς και από τους πελάτες κατά την προσέλευ κη και εκη την προσέλευ.
  • Ειδικώς, το προσωπικό πρέπει να φορά μάσκα μόνο υψηλής αναπνευστικής προπει να ορά μάσκα μόνο υψηλής αναπνευστικής προστασίας (FFP2 ή N95) ή τικικα εναλλ άριικαλλ).
  • Οι μουσικοί τηρούν απόσταση μεταξύ τους τουλάχιστον ενός (1) μέτρου.
  • Οι τραγουδιστές και οι επαγγελματίες χορευτές παραμένουν στον χώρο της πίστας κατά τη διάρκεια της ερμηνείας τους και δεν αναμειγνύονται με το κοινό στα τραπεζοκαθίσματα.
READ  DiRT 5 - Gaming - αθηνόραμα Digital

Lascia un commento

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *