Deze vijf Amerikaanse soldaten kwamen om het leven bij aansl…

Het Amerikaanse ministerie van Defensie heeft de identiteit van de 13 dode militairen nog niet officieel bekendgemaakt, maar de families van vijf slachtoffers hebben het nieuws zelf al bekendgemaakt. Van de overige zeven mariniers en twee soldaten is de identiteit nog niet bekend, hun people moeten mogelijk nog ingelicht worden. Volgens protocol bevestigt het Pentagon de namen van omgekomen soldaten pas 24 uur nadat hun overlijden aan hun familie is bekendgemaakt.

Rylee McCollum

Rylee McCollum, een jongeman uit Bondurant in de staat Wyoming sloot zich meteen na de middelbare university aan bij het korps mariniers. Het was zijn eerst buitenlandse opdracht. “Hij wilde zijn hele leven al marinier worden, zelfs toen hij nog luiers droeg liep hij al rond fulfilled een geweer”, aldus zijn vader.

McCollum was in mei nog maar in het huwelijksbootje getreden, zijn echtgenote is zwanger van hun eerste sort en zou around drie weken bevallen. “Hij wilde een geschiedenisleraar en worstelcoach worden nadat hij zijn land experienced gediend. Hij was een harde maar vriendelijke jongen die een affect maakte op iedereen die hij ontmoette.”

Rylee McCollum ©  rr

David Lee Espinoza

David Lee Espinoza (20) was afkomstig uit Laredo in de staat Texas. “Onze gedachten en gebeden blijven bij de familie van gesneuveld marinier David L. Espinoza”, aldus het politiedepartement uit zijn geboortestad. “Semper Fi. Dank je voor je dienstbaarheid.”

©  IF

Kareem Nikoui

Kareem Nikoui was afkomstig uit de staat Californië. “Hij hield van wat hij deed”, reageert zijn vader Steve. “Hij wilde altijd al marinier worden. Hij hield van het korps, hij was toegewijd: hij ging daar een carrière van maken. Hij wilde naar daar vertrekken. Hij twijfelde geen second toen de plicht riep.”

READ  Sritha nega qualsiasi mossa per avvicinarsi a Thaksin

“Ik experienced niet door dat mijn zoon omgekomen was tot ik plots een stel mariniers aan mijn deur zag staan”, klinkt het verder. “Ik heb de hele nacht geen oog dichtgedaan, ik ben nog steeds in shock. Ik begrijp niet wat er allemaal gebeurt.” De vader van Nikoui is ook tough voor president Joe Biden. “Ze stuurden mijn zoon naar daar om er papieren in te vullen, en plots moest hij samen met de taliban instaan voor de veiligheid. Ik neem het onze militaire leiders kwalijk. Biden heeft mijn zoon de rug toegekeerd. Zo simpel is het.”

Kareem Nikoui 

Kareem Nikoui ©  rr

Maxton Soviak

Maxton Soviak, een jonge twintiger uit Berlin Heights in Ohio, werkte eerst als redder en onderhoudstechnicus, maar werd daarna hospik bij de Amerikaanse zeemacht. “Ik ga niet beginnen fulfilled de politiek hierin te betrekken”, schrijft zijn zus Marilyn Soviak. “Wat ik wel zal zeggen, is dat mijn mooi, intelligente, eigengereide, ergerlijke, charmante kleine broertje gisteren gedood is terwijl hij levens probeerde te redden. “Hij was verdomme een hospik, hij was daar om mensen te helpen. En nu is hij weg, en zal mijn familie nooit meer de oude zijn. Er is een groot gat zo groot als Maxton dat nooit meer gevuld zal kunnen worden. Hij was nog maar een kind. We sturen kinderen naar daar om te sterven, kinderen satisfied people die internet als de onze nu zwaar getroffen zijn.”

Maxton Soviak 

Maxton Soviak ©  rr

Jared Schmitz

Korporaal Jared Schmitz (20) was afkomstig uit St. Charles County in Missouri. “Zijn leven betekende zoveel meer. Het valt me zo ongelooflijk zwaar dat ik niet zal kunnen zien welke man hij zo snel aan het worden was”, aldus zijn vader Mark. “Hij droomde er altijd al van om soldaat te worden.” Het was zijn eerste buitenlandse missie.

READ  פריז תשפץ את השאנז אליזה: "תהפוך לגן יוצא דופן"

Lascia un commento

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *