Про зраду написав в смс: британець закрутив роман із тещею і пішов до неї, поки дівчина народжувала – Світ

Про зраду написав в смс: британець закрутив роман із тещею і пішов до неї, поки дівчина народжувала – Світ

У Британії в графстві Глостершир 29-річний юнак і 44-річна матір його дівчини, котра поїхала народжувати другу дитину, несподівано закрутили роман і “втекли”, поки породілля була в клініці.

Про це пишуть The Sunshine і Day by day Mail.

24-річна Джес, яка вже мала дворічну доньку, завагітніла вдруге й оселилася з хлопцем Раяном на період карантину разом із батьками. Дівчина розраховувала, що її матір допоможе з дітьми.

Втім, Джес почала помічати між матір’ю і коханим кокетство. Зазвичай, каже вона, вони сиділи на кухні уночі, випивали і сміялися. Одного разу Джес навіть побачила, як юнак вщипнув її матір за сідниці, яка, до слова, одягала короткі сукні і топи.

Своєю чергою, теща й зять будь-які романтичні стосунки спершу заперечували. Але щойно породілля повернулася з новонародженим сином додому, виявила, що її мати і хлопець, переїхали до нового будинку в іншому штаті.

Як виявилося, бойфренд написав повідомлення, в якому зізнався про стосунки з тещею, а матір Джорджина заявила, що обирати, в кого закохуватися, неможливо. 

“Мене не хвилює, що всі думають, я закоханий в Джорджину, і мені все одно, хто про це знає. Думка інших людей мене абсолютно не турбує. Я знаю, що сталося”, — заявив Раян.

Джес також розповіла, що її 56-річний батько був спустошений, коли дізнався про зраду. Крім того, Джес разом із Раяном була три роки.

“Зазвичай чекають, що бабуся полюбить новонародженого, а не його батька. Як я тепер буду всім пояснювати, що у батька дітей і їхньої бабусі роман?”, — каже молода мама.



Джес і Раян


британська пара_2

Джордина і Ерік

Нагадаємо, у Флориді чоловік освідчився дівчині, подарувавши їй обручку, яку викрав у іншої своєї “коханої”. Обидві жінки, дізнавшись про “зраду” Девіса, спільно працюють зі слідчими, щоб допомогти взяти його під варту.

READ  Как на 72 г. да изглеждаш като на 27

Lascia un commento

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *