Лудост на Острова! Арестуваха жена, защото… седяла на пейка СНИМКИ/ВИДЕО

Четирима полицаи във Великобритания арестуваха жена за това, че е “седяла на пейка” на брега на морето, според нейното твърдение. Видео за ареста пусна “Дейли мейл”.

На полицията е казано  да глобява нарушителите на мерките срещу ковид само след едно устно предупреждение, се казва в доклади.

Служителите ще начисляват на хората глоба от 200 лири ако смятат, че човек нарушава ограниченията и няма да се прибере у дома, когато бъде предупреден веднъж.

Появиха се кадри, показващи трима полицаи, обграждащи жена в Нюкасъл, за която се твърди, че напуска дома си повече от веднъж на ден.

Няколко полицейски служби издадоха разпореждането в събота, тъй като лекарите казаха, че натискът от коронавируса може да се влоши през следващите седмици.

Премиерът Борис Джонсън се ангажира да ваксинира стотици хиляди хора на ден, за да може мерките да се разхлабят преди Великден.

Центровете за масова ваксинация – разположени в Нюкасъл, Манчестър, Лондон, Стивънидж, Съри, Бристол и Бирмингам – могат да ваксинират до четирима души в минута и ще работят заедно с кабинети за общопрактикуващи лекари и други, за да се опитат да постигнат амбициозната цел на премиера.

Копирано от standartnews.com

READ  工作时间的历史演变 每周四天工作制引发热议和争论的背后 - BBC News 中文

Lascia un commento

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *