Γιατί πρέπει να κλείνουμε το ίντερνετ στο κινητό μας το βράδυ

Έχετε εγγραφεί με επιτυχία
Παρακαλώ ακολουθήστε τον σύνδεσμο που εστάλη στο

Βρείτε μας

Η σύνδεση στο Διαδίκτυο κατά τη διάρκεια της ύύύτας Απλώς Σπαταλάει την μπαταρία του κινητού.

Τη νύχτα και το κινητό σας χρειάζεται να πηγαίνει για «ύπνο». Η απενεργοποίηση της σύνδεσης στο ίντερνετ θα αυξήσει τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας και θα προστατεύσει το κινητό σας από μη ελεγχόμενες ενημερώσεις, δήλωσε o Εβγκένι Κάσκιν, Αναπληρωτής καθηγητής του τμήματος Συστημάτων Ασφάλειας Πληροφοριών του Ρωσικού Τεχνολογικού Πανεπιστημίου, σε συνέντευξή του στο ρωσικό ειδησεογραφικό πρακτορείο «Primo».

«Εάν δεν έχετε ορίσει ειδικές ρυθμίσεις για την ενημέρωση εφαρμογών για κινητά αποκλειστικά μέσω δικτύου Wi-Fi, τότε τη νύχτα το κινητό σας θα αρχίσει να τις κατεβάζει μέσω των δεδομένων. Έτσι, κατά τη διάρκεια της νύχτας μπορεί να καταναλώνετε το μεγαλύτερο κομμάτι των μπορεί να καταναλώνετε το μεγαλύτερο κομμάτι των διαθέσιμτνέν εδο το το το το το το

Επιπλέον, αρκετές εφαρμογές για κινητά ζητούν πρόσβαση στην τοποθεσία ακόμα και όταν το κινητό λειτουργεί με δεδομένα παρασκηνίου.

Οπότε κάθε δημιουργία σύνδεσης καταναλώνει τα διαθέσιμα δεδομένα και την μα.α Η σύνδεση σε 4G μπορεί επίσης να μειώσει τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

Υπολογιστής και τηλέφωνο στο σπίτι - Sputnik Ελλάδα, 1920, 31.01.2022

Προσοχή: Γιατί δεν πρέπει να μένει ανοικτό το Bluetooth στο κινητό

Σύμφωνα με τον ειδικό, είναι αρκετά επικίνδυνο να αφήνετε και το κινητό να φορτίζει κατά τη διάρκεια της νύχτας, όσο βολικό και να είναι, επειδή δεν είναι δυνατή η έγκαιρη ανταπόκριση σε προβλήματα που μπορεί να προκύψουν, και κάποια από αυτά ενδεχομένως να προκαλέσουν εξαιρετικά αρνητικές συνέπειες.

READ  Il rapporto afferma che gli utenti Pixel 6 e Pixel 7 possono disabilitare la rete 5G per godere di una durata della batteria molto migliore

Κατά την άποψη του ειδικού, αυτή η τακτική μπορεί να υπερθερμάνει τη συσκευή, με αποτέλεσμα να χάσει την παραγωγική της ικανότητα με την πάροδο του χρόνο.

Με πιο απλά λόγια, η χωρητικότητα της μπαταρίας μειώνεται και έτσι μειώνεται και η διάρκεις ζωις ζωις.

Lascia un commento

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *