Ο αντί-Χάαλαντ για την Ντόρτμουντ… κρύβεται στην Ιταλία!

ΕΔώ και παραπάνω από μια δεκαετία η ντόρτμουντ είναι σταθερά πρωταγωνίστρια στη γερμανία. Βέββαια, Αυτό Δεν έεετουσιωθει μετουσιωθει μετουσιωθει μΣε Αρκετούς τίτλους λόγω της παντοκρατορίας της μπάγερρ μονάχου. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει πως οι Βεστφαλοί δεν παραμένουν ισχυροί. Εξάλλου, λειτουργούν μ ‘ένα εξαιρετικό πλάνο που τοςΣ επιτρέπει να “γεννούν” συνεώώς πρωταγωνιστές. Βλλππετε, ρισκάρουν αρκετά με την απόκτηση νεαρών παικτών, ταοΣ ππους και ρίχνουν αμέσως στα.βα β Κάτι που φέρνει νίκες (σε μεγάλο βαθμό), Αλλά κυρίως χρήματα στα ταμεία του συλλόγου από μελλοντικέες μελλοντικέε Είναι τόσες πολλές οι περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που αναδείχτηκαν στη γερμανική ομάδα, που τριστώνα κου τριστώ …

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Φυσικά, η τακτική αυτή της Ντόρτμουντ έχει και τον αρνητικό αντίκτυπο της. Κι αυτό γιατί πέραν των δύο πρωταθλημάτων (2012, 2013) με τον Γιούργκεν Κλοπ στον πάγκο, δεν έχει μπορέσει να κοντράρει επί ίσοις όροις την Μπάγερν στη Γερμανία. Ωστόσο, η πορεία των Βεστφαλών δεν πρόκειται ν’ αλλάξει. Εξάλλου, το ερχόμενο καλοκαίρι θεωρείται θεωρείται θεωρείται θεωρεν σίγουρο πως θα απωλέσουν τον κορυφαίο παίκτη τουρος, κανάλγα Κάτι το οποίο γνωρίζουν στις τάξεις της γερμανικής ομάδας κι χουν ήδη Αρχίσει να Δρομολογούν τηνα τηνα τη το τκολογούν. Σύμφωνα με την «Gazzetta dello Sport»Ο βασικός τους στόχος είναι ο ζζιανλούκα σκαμάκα της σασουόλο, για τον οποίο ήδη κατέθεσαν πρόταση.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό!

Δεν “ψήνεται” και τόσο για την Ντόρτμουντ ο Σκαμάκα

Πιο συγκεκριμένα, η ντόρτμουντ έχει εντυπωσιαστεί με τον 23χρονο ρ, που μετράει 9 γκολ σε 22 μφέτο σοηος. Έτσι, κατέθεσαν πρόταση ύψους 45 εκατομμυρίων ευρώ στη Σασουόλο για την απόκτηση τους, με τομμυρίων ευρώ στη Σασουόλο για την απόκτηση τους, με τομμυνων να τη εκατομυνφή να εκο Κάτι που επιβεβαίωσε εμμμμσως πλην σαφώς ο CEO τηΣ ιταλικής ομάδας, ζζιοβάνι καρνεβάλι, κάνοτας λανικοτας λανικορο εκάνοτας λανικο εκάτια

READ  Mondiali 2023. 3 giocatori della nazionale francese trascorrono la loro giornata libera... pescando

Ωστόσο, ο Σκαμάκα δεν έχει… γυαλίσει μόνο στην Ντόρτμουντ. Βλέπετε, ο Ιταλός φορ έχει τους «μνηστήρες» του και στην πατρίδα του, με την Ίντερ να τον παρακολουθεί εδώ και αρκετό καιρό και να ετοιμάζει κίνηση για την απόκτηση του. Ένα ενδεχόμενο που φέρεται να προτιμάει και ο ίδιος ο 22χρονος επιθετικός. Κι αυτό γιατί θεωρεί πως οι «νερατζούρι» είναι η κατάλληλη ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του. Έτσι, δεν πρέπει να θεωρηθεί απίθανο να αρνηθεί την πρόταση των Βεστφαλών.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάπρωταθλημάττμάρυφαίων.

Lascia un commento

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *